15 de març 2012

Trobada Sangüesa 2012, del 20 al 22 d'Abril


20, 21 i 22 d'Ablil, Trobada Sangüesa 2012

Un any més es celebra aquesta ja mítica trobada de Sangüesa. La organització, ha tingut la deferència de convidar al Club 2CV Girona-Cabres Boges a participar en el concurs de mecànica que es celebrarà el diumenge 22 d'abril al matí. En ell participaran tres equips que representen a diferents clubs de 2CV, formats per tres membres. El Club 2CV Girona ja ha acceptat la invitació i ja ha format un equip, ara no més falta entrenar. El concurs consisteix en canviar el disc d'embragatge a un 2CV, tenint que desmotar aletes, motor, etc tot amb eines manuals.


Els Club 2CV Girona amb els socis integrants del equip mecànic, te previst sortir de Vidreres el divendres dia 20 d'abril a la tarda en direcció a Castelflorite (Aragó), a mig camí de Sangüesa, on en Mario (El presi) ens ofereix passar la nit a casa seva. Pel camí pararem a sopar alguna cosa. El dissabte 21 al matí seguirem la ruta fins a Sangüesa, on participarem de la trobada. El diumenge dia 22 després de dinar tornarem cap a Girona. Aquells que vulguin poden fer nit també a Castelflorite i acabar d'arribar a Girona al dia següent. Tots aquells que estiguin interessats en fer aquesta sortida en grup us podeu posar en contacte amb el club 2cvgirona@gmail.com o trucar a en Mario 630 74 77 03.

Aquí us deixem el programa de la trobada en PDF amb preus:
Programa Sangüesa 2012-PDF

   




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari. El contingut del vostre comentari serà revisat per l'Administrador del Bloc. Si no ets seguidor del Blog, pots fer comentaris com "Anonim", però signa amb el teu nom al final del comentari, si no, no es publicarà el comentari.