24 de juny 2013

Nou Logo Club 2CV Girona - Cabres Boges

Com ja es va informar fa uns mesos, el Club 2CV Girona va tenir la iniciativa de crear un concurs per troba un nou logo per fer samarretes, adhesius, etc. 

Des del club estem molt i molt contents de com ha estat rebuda aquesta iniciativa, hem rebut més de 20 dibuixos des de diferents llocs d'Espanya i inclús des d'Itàlia. Sabem que el premi econòmic no era molt interessant (som un club sense quotes), per això encara agraïm més la participació de la gent. Sabem que la majoria ha presentat les seves propostes simplement per que els hi ha semblat una iniciativa interessant i divertida i s'han identificat amb la filosofia del club.

Després de la votació del jurat, tal com especificaven les bases del concurs, el logo guanyador ha estat el de Cristina Bueno. Creiem que representa totalment l'esperit del club i ens sentim molt identificats amb aquest logo. En la propera 3ª Trobada Anual del Club 2CV Girona el 26, 27, 28, 29 de Juliol http://2cvgirona.blogspot.com.es/p/estatuts.html, farem la presentació oficial de la samarreta.




3 comentaris:

  1. MOLT XULO JA PODEM ENCARREGAR SAMARRETAS, AIXO SI TALLA XXXL, SINO NO HI CABEM, SALUD I GAS.- PEP DEL RACO.-

    ResponElimina
  2. Felicidades Cristina, has hecho un gran trabajo, me gusta mucho! Pero lo que no entiendo es que en las camisas habeis olvidado de imprimir todos los colores del debujo. Ahora pierde mucho de su glamour.
    Yo voto por mas colores!
    Saludos,
    Frans

    ResponElimina
  3. Jo vull dues de cada. Talla.......... chica tipito guai i chico barriguita cervecera. PEPEPINOS.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari. El contingut del vostre comentari serà revisat per l'Administrador del Bloc. Si no ets seguidor del Blog, pots fer comentaris com "Anonim", però signa amb el teu nom al final del comentari, si no, no es publicarà el comentari.