16 de nov. 2014

22 de Novembre, Sortida Cabres Boges

Molt bones Companys,
 
Tal com varem anunciar fa uns dies, el proper dia 22 de Novembre farem una petita sortida per passar el matí amb els amics i els nostres bicilindrics.
La trobada l'han organitzat els nostres companys del club Pepe Pinos i Nando Perea. Recordeu que també será l'últim dia per encarregar la Felpa del club. Aquí us deixem la seva proposat recolzada per el club:
 
" Hola amics: 
Ja tenim a punt la sortida d'aquest mes, el proper dissabte dia 22, que començarà al bar Manolo de Vidreres. L'hora de la marxa está prevista a les 10,30. No obstant això per els que li pugui interessar a les 9 del mati ja estarem alguns començant el dia amb un esmorzar dels nostres. HEM pensat que en aquesta ocasió podríem fer un recorregut per els voltants visitant les ermites de Santa Ceclina i Sant Maurici finalitzant a Caldes de Malavella i després com opció final menjar en un restaurant de la zona. La ruta trancorrera la majors part, per pistes forestals."
 
Us esperem a tots,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari. El contingut del vostre comentari serà revisat per l'Administrador del Bloc. Si no ets seguidor del Blog, pots fer comentaris com "Anonim", però signa amb el teu nom al final del comentari, si no, no es publicarà el comentari.