27 de jul. 2011

20 d'Agost, Trobada 2CV Girona

Ja tenim preparada la propera trobada que organitzarà el Club 2CV Girona. Aprofitem també per donar a coneixer el primer bulletí informatiu del nostre club. El bulletí l'hem titulat "El Bacalao" i preten ser una eïna més per tenir a tothom informat de les nostres activitats i de tot allò relacionat amb els 2CV. Amb l'ànim de poder donar a coneixer al màxim de gent de tot arreu les nostres activitats, sempre que sigui possible editarem el bulletí en Català i en Castellà.

A la trobada del dia 20 d'agost, anirem a visitar amb els nostres 2cv les vinyes i el celler d' Empordalia, així com les oliveres i el trull (http://www.empordalia.com/index2.htm), al final de la visita farem una degustació de vins i olis. A continuació anirem a dinar al restaurant El Molí de Vent de Garrigella, i finalment aprofitant que estem mol a prop del mar, tots aquells que ho desitgin, ens anirem a vanyar a la platja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari. El contingut del vostre comentari serà revisat per l'Administrador del Bloc. Si no ets seguidor del Blog, pots fer comentaris com "Anonim", però signa amb el teu nom al final del comentari, si no, no es publicarà el comentari.