21 d’ag. 2011

Fotos Sortida Visita Cultural a un Celler de l'Alt Empordà, 20 d'Agost 2011

   Aquest dissabte 20 d'agost el Club 2CV Girona va relaitzar una visita gastronomica-cultural a un celler de l'alt Enpordar, al municipi de Pau.
  Dotze Cabres Boges, varem fer una breu pero calurosa ruta per uns camins de terra pel mig de les vinyes del celler. Posteriorment varem visitar les instal·lacions del celler i el trull, i varem fer un aperitiu on varem poder gaudir del exelent oli del trull de Pau amb un bon pa amb tomate, tot amanit amb els magnifics vins blanc, negre i garnatxa.
  Despres varem anar a dinar al restaurant el Moli de vent de Garrigella, on varem gaudir d'un dinar extraordinari i varem concloure la trobada amb un brindis amb una copa de cava.
  Aquí us deixem fotos de la trobada. Algunes d'elles ens les ha fet arribar el Sr Santa, que molt amablement va venir a fer un seguiment per la seva publicació.

                              

1 comentari:

Escriu el teu comentari. El contingut del vostre comentari serà revisat per l'Administrador del Bloc. Si no ets seguidor del Blog, pots fer comentaris com "Anonim", però signa amb el teu nom al final del comentari, si no, no es publicarà el comentari.