13 de des. 2011

Cavalcada de Reis Mags, Vidreres 2012

Des de fa uns anys, hem estat col·laborant amb la comissió de Reis Mags de Vidreres, carter reial i cavalcada, amb les nostres cabres a títol personal. Aquest any han tornat a demanar la nostra col·laboració, ara ja com a Club 2CV de Girona.
Ens sembla una bona forma d'acostar el 2cv a la gent, sobretot als nens, que veuen com els 2cv són els que els porten els regals.
Quedem el dia 5 de gener a la tarda, guarnim els cotxes, els omplim de regals i ens vestim de patges. L'organització ens proporciona tot el necessari. Sortim en cavalcada, intercalats amb les carrosses dels Reis i repartim caramels. Un cop finalitzada la cavalcada anem tots els Cabrerus al Casino La Unió del poble on l'organització ens convida a pa amb tomàquet, embotit de la zona i una mica de beure.
Uns dies després (data per determinar ) l'ajuntament prepara un sopar al teatre per a tots els participants.
Us animem a participar. Els que vulgueu participar poseu-vos en contacte amb: Mario. Tel: 972875109 Mòbil: 630747703 e-mail: 2cvgirona@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari. El contingut del vostre comentari serà revisat per l'Administrador del Bloc. Si no ets seguidor del Blog, pots fer comentaris com "Anonim", però signa amb el teu nom al final del comentari, si no, no es publicarà el comentari.