24 d’abr. 2012

Guanyadors del Concurs de Mecànica, Sangüesa 2012

El Club 2CV Girona - Cabres Boges, va participar aquest cap de setmana al Concurs de Mecànica celebrat a la concentració de 2CV i derivats de Sangüesa (Navarra).

El equip format per en Mario, Eduard i Francesc van ser els que varen desmuntar i muntar el disc d'embragatge d'un 2CV complert en menys temps. Tot i que el vehicle que els i va tocar en sorteig no estava en molt bones condicions (tenia el suport de la caixa de canvi trencat) varen poder sobreposar-se a aquest problema i varen aconseguir finalitzar la feina amb deu minuts menys que els següents classificats, el Club Donosti Bizaldi.

Aprofitem per felicitar al Club 2CV Sangüesa per l'organització d'aquesta trobada i felicitar al nostres rivals del concurs i amics el Club Donosti Bizaldi per la gran germanor i bon ambient que varem tenir durant el transcurs de la competició.

Altres socis del Club 2CV Girona com en Nando, la Mª Àngels, la Nuri Corrons i en Jordi Deola també es van desplaçar fins a Sangüesa i van gaudir d'aquesta trobada. Aquí us deixem alguna foto i en breu penjarem si podem una filmació de la competició i de com es van entrar i treure els 2CV per unes escales al recinte on es va celebrar el concurs.

1 comentari:

  1. Mariooooooooooooo, subiendo el listón de los rasales... jajjjaj!! Besicos!!!

    ResponElimina

Escriu el teu comentari. El contingut del vostre comentari serà revisat per l'Administrador del Bloc. Si no ets seguidor del Blog, pots fer comentaris com "Anonim", però signa amb el teu nom al final del comentari, si no, no es publicarà el comentari.