17 de maig 2012

1 de Juny, Activitat social amb nens amb discapacitats

El divendres 1 de Juny han convidat al Club 2CV Girona a participar en una labor social. A les instal·lacions de Fang Aventura s'organitzen una seria d'activitats per als treballador de l'empresa La Fageda.

La Fageda és una cooperativa catalana d'iniciativa social sense ànim de lucre creada a Olot, més coneguda per els seus iogurts. Té com a finalitat la integració laboral de les persones de la comarca de la Garrotxa (Girona) que pateixen discapacitat intel·lectual o trastorns mentals severs.

Ens han convidat per ensenyar els nostres cotxes i pujar i fer un volt a totes aquelles persones amb discapacitat que s'animin, per tal de passar una estona divertida amb tota aquesta gent.

Tots aquells que tingueu un 2CV o derivat i volgueu participar d'aquesta activitat, us esperem el Divendres dia 1 de juny a les 10h del matí a les instal·lacions de Fang Aventura, Sant Miquel de Campmajor. Us agrairien que ens confirmeu la vostra assistència enviant un missatge al correu del club: 2cv girona@gmail.com

Més informació sobre La Fageda:

Com arribar a Fang Aventura:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari. El contingut del vostre comentari serà revisat per l'Administrador del Bloc. Si no ets seguidor del Blog, pots fer comentaris com "Anonim", però signa amb el teu nom al final del comentari, si no, no es publicarà el comentari.