11 de gen. 2013

Calendari de Trobades 2013, Informals Clàssics Fontajau

Allò que al 2005 va néixer com la trobada totalment Informal de tres amics amants dels clàssics en un punt de trobada fàcil triat a l'atzar, el pavelló de Girona-Fontajau, per a tres persones que venien de diferents punts de fora de Girona, avui s'ha convertit en una de les trobades mensuals de referència del Gironès.

Avui els companys dels "Amics Informals dels Clàssics de Girona Fontajau" ens presenten el seu nou calendari de trobades pel 2013, on com des de el 2005, el segon dissabte de cada mes es queda davant del pavelló de Girona-Fontajau a les 9:00 del matí per fer la xerrada i després surten amb els seus vehicles clàssics a fer un bon esmorzar.

La filosofia de la trobada no ha variat en tots aquests anys, no són cap club, no hi ha quotes ni carnets, simplement una colla d'amics on tothom hi és benvingut, que queden per parlar d'una afició en comú, els cotxes clàssics, després van a esmorzar, cada un es paga ho seu i s'acomiaden esperant tornar-se a veure el pròxim segon dissabte del seguen mes.

Francesc, un dels tres amics.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari. El contingut del vostre comentari serà revisat per l'Administrador del Bloc. Si no ets seguidor del Blog, pots fer comentaris com "Anonim", però signa amb el teu nom al final del comentari, si no, no es publicarà el comentari.