30 de nov. 2013

14 de Desembre, 3ª Trobada "La Última de l'Any" Cabres Boges

Després de l'aturada post-Mundial d'Alcañiz 2013 (que a donat molt que parlar), ja va siguent hora que les Cabres Boges es tornin a reunir.

Des del Club 2CV Girona em pensat que la millor manera de tornar a trobar-nos seria organitzar la 3ª Edició de "La Última de L'Any", on ja va siguent un clàssic de trobar-nos amb els nostres bicilindrics per acomiadar l'any de trobades abans de les dates nadalenques.

Aquest any hem preparat una trobada a la comarca de la Garrotxa. Ens trobarem el dia 14 de Desembre a prop d'Olot i farem un Raid d'una hora llarga. La ruta transcorrerà per carreteres i pistes de la comarca de la Garrotxa. A mitja ruta, com ja va siguent habitual, ens aturarem per fer un aperitiu amb tot allò que porti la gent per compartir. Al final de la ruta ens pararem a Castellfollit per fer una visita lliure i posteriorment marxarem a dinar a un restaurant de la zona, on degustarem els productes i la cuina típica de la Garrotxa (embotits, patates d'Olot, vedella amb bolets, etc). El menù val 16€, que cadascú pagarà al restaurant.

Esperem que la gent s'animi, en breu prepararem un programa amb els horaris i llocs exactes. Si voleu començar a confirmar la vostra assistència per tal de reservar lloc al restaurant, ho podeu fer enviant un correu al club 2cvgirona@gmail.com

També comentar que el Club 2CV Girona, un any més, col·laborarà participant amb els nostres 2CV a la cabalgata dels Reis mags de Vidreres, aneu reservant la data!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari. El contingut del vostre comentari serà revisat per l'Administrador del Bloc. Si no ets seguidor del Blog, pots fer comentaris com "Anonim", però signa amb el teu nom al final del comentari, si no, no es publicarà el comentari.