13 de maig 2014

17 de Maig, Sortida a Esmorzar Club 2CV Girona-Cabres Boges

Tal com es va proposar a la darrera assemblea de socis del Club 2CV Girona, es vol engegar una nova iniciativa per quedar tots aquells socis i simpatitzats que ho desitgin, el tercer dissabte de cada mes, amb els nostres 2CV i bicilindrics.

La idea consisteix en que cada mes s'ofereixi un soci o simpatitzant a triar un punt de trobada, un restaurant on esmorzar i una petita ruta d'una mitja hora per arribar fins al restaurant. Un cop finalitzat l'esmorzar, els integrants de la junta directiva del club aprofitaran per parlar dels temes a tractar pendents del club, seguint l'ordre del dia que estigui prevista.

Amb aquestes trobades periòdiques, volem que tots els integrants del club puguin participar, bé organitzant la trobada o bé assistint a la sortida. També serà una forma de coneixer nous indrets i racons poc coneguts de la nostra geografia.

Per aquesta estrena, el vicepresident (Francesc) s'ha ofert a organitzar aquesta primera sortida. La proposta és la següent:
  • 9:00-9:30, Trobada al pàrquing de l'Estació de tren de Celrà (Zona Fabrica Vella).
  • 9:30- Sortida puntual, a realitzar la ruta cap al restaurant per carreteres poc transitades passant per Celrà, Juià, Sant Martí Vell, Madremanya, La Pera i arribada a Púbol.
  • 10:00, Esmorzar al restaurant Can Bosch, davant del Castell Gala-Dalí de Púbol.
  • Fi de sortida i inici Assemblea del club per a membres de la junta i socis.
  • Aquells que ho desitgin poden assistir a la trobada de vehicles clàssics que es fa a Vulpellac, visitar el Castell Gala-Dalí o tornar per una altra ruta diferent per coneixer més indrets de la zona del Gironès i Baix Empordà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari. El contingut del vostre comentari serà revisat per l'Administrador del Bloc. Si no ets seguidor del Blog, pots fer comentaris com "Anonim", però signa amb el teu nom al final del comentari, si no, no es publicarà el comentari.