1 de nov. 2014

Visita Representant Club Amis 2CV França

El passat 22 d'octubre ens va visitar un representant del Club Amis del 2CV de França http://www.clubamis2cv.org/Club/historique.php , en Gilles Bougeois i la seva parella Helena.

En Gilles, que forma part de la delegació del Club Amis 2CV de la zona Midi-Pirinees i responsable de les relacions del seu club amb Anglaterra, va mostrar el seu iterés per establir contacte amb clubs de Catalunya propers als Pirineus i es va posar en contacte amb nosaltres.

Varem passar una molt bona tarda a la seu del Club 2CV Girona a Vidreres. Tots varem quedar molt satisfets de la visita i s'intentarà continuar la relació dels dos clubs amb trobades i col·laboracions.

Les Cabres Boges, van obsequia als nostres convidats amb una samarreta del club per agrair la seva visita des de França, ara, ja son dos Cabres Boges més!!!! 

Fins aviat Gilles i Helena, gracies per la vostra visita.





1 comentari:

  1. Gilles Bourgeois3 de nov. 2014, 18:40:00

    Estimats amics, no canvia res. Ets tot perfecte !

    Poso un article en el seu article en el fòrum del nostre club, vaig fer una presentació del seu grup a la guia de 2015 i vaig a parlar amb vostè al consell d'administració anual a finals del mes de novembre.
    Tinc una cita demà amb el president regional i assignarà el rom.

    Acabarà a la truita de Pasqua (sense patates) i crec que nostre rom (futur) acabarà a cremat.
    Vaig mirar la recepta a la xarxa i em va agradar el temps rom que crema : uns 15 minuts o 5-6 cançons !

    Jo no puc dir quant hem estat contents als vostres coneixements i com podem esperar veure una altra vegada.
    Gràcies de nou per la seva amabilitat i casa seva.

    Una abraçada.

    Visca Catalynya lliure i Visca les cabres boges.

    //*//

    ResponElimina

Escriu el teu comentari. El contingut del vostre comentari serà revisat per l'Administrador del Bloc. Si no ets seguidor del Blog, pots fer comentaris com "Anonim", però signa amb el teu nom al final del comentari, si no, no es publicarà el comentari.