29 de set. 2015

1ª Vuelta a España Testigo 2CV 2015-2016

Molt bones companys, aquí us deixem la informació que ens ha fet arribar el club 2CV Bahía del Estrecho (Cadiz) que ha tingut aquesta magnifica iniciativa.
 
Es tracta d'anar passant un testimoni de club en club en varies etapes per tal de fomentar la relació entre tots els clubs de 2CV d'espanya. (a sota adjuntem el recorregut i les etapes)
 
El Club 2CV Girona - Cabres Boges participarà en aquesta iniciativa, rebrà el testimoni de Lleida i l'entregarà al Maresma (Barcelona). Quan tinguem les dades confirmades ho publicarem en aquest mateix blog.
 
Tot i que el Club com a tal ja està inscrit en aquesta iniciativa, tots aquells socis o sinpatitsants que bulguin participar, han d'omplir el full d'inscripció i enviar a 2cvclubbahiadelestrecho@gmail.com d'aquesta manera els inscrits rebran un obsequi de l'organització.
 
Us mantindrem informats.
 
 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari. El contingut del vostre comentari serà revisat per l'Administrador del Bloc. Si no ets seguidor del Blog, pots fer comentaris com "Anonim", però signa amb el teu nom al final del comentari, si no, no es publicarà el comentari.